Give me some money

Ajuste vet ni vad jag kom på... Igår för ett år sen blev jag opererad. Gud vad tiden flyger iväg. Haha ja nu är det bara å ta kort på ärret och be om pengar ;) haha fan vad nice om jag får 1000 kr.


Lunch, lunch, lunch.

Har lunch nu, börjar igen kvart i. De går så segt så ja sitter och fördriver tiden med att spela på min iphone. Usch vad man tröttnar jättefort, hoppas det inte är så sen när man börjar jobba. Saknar faktiskt skolan, lite bara lite. Men nästa vecka då är det äntligen höstlov.


Nicholas Sparks

Världens bästa filmer gjorda på as grymma noveller/böcker som Nicholas sparks skrivit. Dear john, the notebook, a walk to remember och the last song. Ni känner säkert igen namnen på filmerna och alla dom är mina favoritfilmer, fatta hur grym han är på att skriva! De ska komma flera filmer baserat på andra böcker som han skrivit åh vad jag längtar!

Wherever you are inte world the moon is never bigger than your thumb - dear john.


Dags för depressionstiden då

Åh vad man är trött då. Har typ legat i soffan och kollat på charmed hela dagen. Förutom matchen och mål i 95:e minuten, helt otroligt. Kan knappt fatta det, om vi vill så kan vi. Fattar egentligen inte ens vad som hände från första början, vi är ju fan bra det gick riktigt fint på början av säsongen men sen hände det nånting, ja vad var det? De slutade tro på sig själva och framförallt de viktigaste att kämpa.
Men nästa år då blir de nya tag.
Måste bara påpeka igen haha fan vad trött jag är. Träffade ju även Mathilda och drog ner till blackmörka Enskede ip och lirade fotboll. Fast de blev ju mest att vi snacka haha du är så underbar sötis du får mig alltid att må bättre. Jag har verkligen världens finaste vänner. Har nu insett varför vissa har så jävla många vänner (a och hur många av dom är riktiga?) dom har aldrig funnit såna vänner som jag som man verkligen kan lita på. Jag har verkligen svårt att bli vän med nya människor för man inser bara sen hur jävla falska dom är.


Sebastian Bojassén

Känslan när det bara är tio sekunder kvar av matchen och Bojassén
klämmer in ett mål, det kändes underbart! Hammarby slipper kval! :D

KÄRLEK TILL HAMMARBY IF


Idag för 10 år sedan så krigade vi för SM-guld, 10 år senare krigar vi för överlevnad.
Det är nu det gäller bajen, kämpa som ni gjorde mot jönköpings södra.
Sitter som fastklistrad vid tv:n, kriga nu hammarby!

TIPS

Hej! Ledsen för den urusla uppdateringen.
Har ingen dator, den är riktigt jävla pajj.
Var på provträning för atletica gymnasiet igår.
Har inte riktigt något att skriva om så tänkte dela med mig av ett tips till er.

Haha ja nu undrar ni säkert vad detta är och det är ett glas med vatten, det bruna är foundation.

Gör såhär: Häll upp vatten som är i rumstemperatur, häll sedan i lite av eran foundation som ni använder.
Löses inte foundationen upp och blir klumpar släng den direkt! Inte bra för huden, det täpper till huden som fan och ger er massor av finnar! Men om den däremot löses upp och blir lite vit som ni ser på bilden så är den bra.
Så skit i om det står att en produkt är mineral och inte täpper till porerna.


Prao

Sitter nu och har lunch jobbar på en djuraffär som är gigantisk man känner sig lite lost annars är det rätt så okej. Slutar klockan 3. Igår var jag förresten på true talent, superkul! :D


Cinatit vs Titanic

Haallåådär!
Jag har verkligen mycket och visa vad jag köpte. När jag kom hem så fortsatt jag skriva på min novell åh herregud måste säga att den blir jävligt bra är inte riktigt klar än men stolt de är jag! Fick truetalent biljetterna idag jag och syrran ska dit på söndag och imorgon kommer mina älskade kusiner åh vad jag saknat dom.


Studiedag

Godmorgon!
Vaknade klockan 6 och var hur pigg som helst. Normalt? Nej. Det är ju studiedag idag! Ligger fortfarande i sängen men borde nog gå upp nu ska möta Lisa i svedmyra kl.10 och då ska vi till min mammas jobb o träna! Efter blir det shopping :D


Stoppa psykopaterna!

Det här måste få ett slut, vad är det för fel i deras huvuden. Har fått höra historier hit o dit om idioter som tjuvar och dödar andras kaniner. Och ja det har även hänt mig kommer ni ihåg min älskade Snövit och hennes unge. Nej usch nu får jag tårar i ögonen. Två på våran väg har också kaniner eller menar HADE dom dog idag på grund av att någon sjuk jävel gett dom gift. Det är helt sjukt hur man kan göra så mot småbarn som precis har köpt kaniner också dom var så glada att ha fått dom och frågade oss om råd osv. De fick även en bur av oss och så händer detta. Era jävlar där ute akta er ser jag något så blir det du som sitter i buren med kroppsdelarna lösa.


It's friday

Skulle egentligen ha gått på ug men icke sa nicke sitter här hemma istället.
Snart så börjar idol också, har varit duktig med att följa det de här året haha.
Alexander Bard är ju bara alltför konstig, inte bara de utan riktigt äcklig också.
Och det står 2-1 till Sverige underbart, fortsätt så!


Earings

Godmorgon!
Idag blir det släktfest här hemma, lillbrorsan fyllde år igår.
Som sagt jag har ju haft ett örhänge där uppe i örat men dum som man var så bytte man för tidigt, de blödde väldigt ofta. Och i somras så hände de en knas grej, själva pluppen åkte in verkligen in i örat så örhänget gick ju inte o få av. Sen fick jag hjälp av min snälla faster tillslut fick hon ut det men det var inte de ända som kom ut ur örat. Asså usch så om man känner på örat så har man ju brosk i det, tänk er att en liten del så är det ingenting utan bara skinn. Hur som helst jag väntar som en idiot på att det ska växa till sig jag vill ju ta hål där igen!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Affärsverksamhet
RSS 2.0