Sola o bada

Tjenare;P
Hur har ni det där ni nu är? Här är det iaf varmt o skönt fast imorrn kommer det regna här på yxlan:( elr kanske där hemma oxå för det har jag ingen aning om? Idag har jag vart på stranden o solat o badat riktigt soft:) o nån dag jag vet inte vilken men då kommer vickan karro o nicke ut (kusiner) dom delar hus med oss här, längtar tills dom kommer för dom e så sköna roliga o snälla:) o det är så ensamt här. Just nu så kollar jag på 101 dalmatiner den går på tv asså det är inte serien utan själva verklighet elr vad man säger?(det är på engelska) Den är faktiskt väldigt bra:) Innan så var det sommarkrysset o det är alltid kul att kolla på , måns va ju programledare den här gången eftersom den riktiga programledarn e typ mamma ledig tror jag det va men iaf o den här gången var det måns tur att va programledare. O han var väldigt bra o han e ju så skön.

PUSS

 PS. Jag saknar er tjejer så in i helvete<33 :( <333

E på landet nu

Hejjhejj<333
Nu e jag ju på landet har kul här, men johan har inte fått igång internet än men han ska pröva igen nån dag men just nu så sitter jag vid min pappas bärbara, så ni vet, tro inte att jag kom mer vara inne på datan mkt nu eftersom jag får inte det för pappa men om han får igång min då kommer jag nog va inne på datan mktXD
Men vi hoppas:P Hare gött<3
o juste jag kom på en grejj mamma berättade igår att sara jag min mamma o hennes mamma ska åka kryssning wohoo!!:) :D :D <333 Fan vad kul asså:D

Hej då<3 PUSS
// JOJO

Bye sthlm<3

Hejjhej elr snarare Hej då..Drar till landet nu vi får hoppas att internet kommer funka där för då blr det nog nåra inlägg.
Jag kommer vara på landet i stort sett hela sommarn förutom när jag kanske åker hem nån dag o tvättar elr om jag o mamma åker kryssning med sara o carola det får vi ju se menmen
Hejjdå<3333

PUSS

En paus kanske?

Hejhejj<333
Nu har jag kommit hem från Gotland, Vi kom hem hem när var det kanske 8? inte fan vet jag men iaf vi åkte därifrån halv 3 var det väll? O båten gick fyra tror jag?(asså det var på natten/morgonen) Men iaf vi skulle igentligen ha stannat där till måndagen och på söndagen kollat på en grejj där artister uppträder, dom som skulle det var , Måns,Markoolio,E.M.D, Alice, Johan palm..Kommer inte på om det var nåra mer men iaf anledningen vrf vi inte stanna kvar var för att vi inte pallade elr inte jag iaf usch jag kan ba säga att huset va så jjjäääääääävvllllllllllllaaaaaaa vidrigt o det var så trångt o äckligt fult!!! Jag orkar inte berätta/skriva och visa bilder om vad vi gjorde o så, för jag e trött så om det blir nått så får det väll bli efter sommaren, för vi åker till landet på söndag blir det nog. O där kanske inte internet funkar det gjorde inte det sist med pappas mobilabredband(stavas?) men Johan får hjälpa oss så det kanske kan funka så då kanske jag bloggar;) man får väll hoppas..men iaf

Det kanske blir en paus man vet ju inte så en bamse kram till er<333 o hoppas ni får en jävligt skön sommar (av det som finns kvar nu då o hoppas att det fan inte ska komma nåt mer regn elr hur?)

// JOHANNA

Ja vi får hoppas att sladden till internet inte åker ut.

Hejhejj hehe rubriken kanske inte passar alls till de jag tänker skriva men om sladden åker ut så åker ju texten bort inte kul kan ja lova dej!
I förrgår då hände det en riktig hemsk sak.När jag skulle gå ut o ta bort skynkerna(dukar typ) som sitter för burarna o släppa ut kaninerna i hagarna. Men det är inte som det ska för skynket var bortdraget stolarna som stod lutade mot buren var slängda o jo gissa vad, DÖRREN TILL BUREN VAR ÖPPEN O LILLIS(mikaelas kanin) OCH HENNES UNGAR VAR BORTA! O det hemska är ju att det har varit nån där o öppnat o gjort allt det där hur fan ska man våga åka bort nu då? O jag kan knappt sova längre pågrund av det. O allvarligt så när jag kom ut där på morgonen så fick jag faan nästan hjärtattack! Så jävla hemskt! Hur kan man va så jävla vidrig?!
Iaf dom här senaste dagarna så har jag var med Karro(min kusin)<3 Vi har inte gjort nått spec.
Och idag så var Mikaela o jag i farsta, vi cyklade dit. Jag köpte smink och ett par solglasögon;)
O sen så har jag typ inte gjort så mycket mer hej då<33

Puss på dig!<3

?vet inte vad jag ska ha för rubrik?

Meeeeen vafaan ne tyvär nu orkar jag inte skriva om allt jag skrev för att internet stängdes av o all text där med åkte bort så jaja jag skriver imorrn, e så jävla cp arg nu så..


aja heejjjsw+0

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Affärsverksamhet
RSS 2.0